ΝΕΑ


   

Ο διαγωνισμός eSkills Coding ξεκίνησε!

12/10/2015


Ο διαγωνισμός eSkills Coding ξεκίνησε!

Αν είστε μεταξύ 16 και 30 ετών και σας ενδιαφέρει το Animation και το Coding, μπορείτε να λάβετε μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Video eSkills for Jobs 2015. Ο διαγωνισμός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους νέους να επιδείξουν τη δημιουργικότητα τους και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στο Animation και το Coding!

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή - το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε την εκπαίδευση και να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Το animation δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε διάρκεια το 1,5 λεπτό και θα πρέπει να υποβληθεί μέσω του καναλιού σας στο Youtube, σύμφωνα με τις οδηγίες του διαγωνισμού.

Η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών λήγει την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Μετά την υποβολή όλων των συμμετοχών, θα αναδειχθεί ένας νικητής και ένας επιλαχών, που θα βραβευθούν κατά τη διάρκεια του eSkills Conference, στις 14 Δεκεμβρίου 2015, στο Λουξεμβούργο.

Αν θέλετε να εξασκήσετε τις δεξιότητες σας στην κωδικοποίηση και είστε έτοιμοι για την πρόκληση, ξεκινήστε το δικό σας  Animation σήμερα!

http://eskills4jobs.ec.europa.eu/young-digital-talent

© Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ, 2016

Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (EASME), 2015. Reproduction is authorised provided the source is acknowledged. The information and views set out on this website do not necessarily reflect the official opinion of EASME, the European Commission or other European Institutions and they may not be held responsible for the use made of the information contained, neither any person acting on their behalf.